понеділок, 15 січня 2018 р.

Пори року
2 клас


Інтегроване навчання в сучасній школі є актуальним, оскільки передбачає досягнення мети якісної освіти. Даний посібник містить теоретичні та практичні матеріали, які розкривають сутність інтегрованого уроку у початковій школі. Практичний блок - це педагогічний інструментарій для проведення інтегрованих тематичних днів у початковій школі (розробки уроків, додатки, презентації та гіперпопосилання на інтернет-джерела).Предмети та навчальні теми, запропонованих у посібнику тематичних днів, підібрані відповідно до діючих програм початкової школи. Передбачається мобільність та гнучкість щодо трансформування теми в даний тематичний день. Уроки, запропоновані у посібнику можна апробувати і як окремі структурні одиниці.
Для вчителів початкових класів, студентів педагогічних спеціальностей.

  
З досвіду роботи Школи професійної адаптації учителів
початкових класів «Формула успіху»
та учителів трудового навчання «Професійне зростання»

          У посібнику подано матеріал з організації системної методичної допомоги молодим вчителям, спрямований на удосконалення їх майстерності та підвищення ефективності перебігу педагогічного процесу.     
         Представлено теоретичні засади функціонування Школи молодого вчителя  та практичну  її діяльність на конкретному прикладі; організацію стажування і наставництва в школі;  вміщено розробки активних та інтерактивних форм роботи з молодими педагогами; рекомендації, пам’ятки для молодих вчителів.
         Матеріал посібника адресований керівникам методичних підструктур та молодим педагогам.



Немає коментарів:

Дописати коментар